GROENVOORZIENINGEN Overzicht

  • Facebook
  • Linkedin Wim Ketelaars

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gladheidsbestrijding

Veiligheid tijdens het werken is belangrijk. Maar niet alleen dan. Ook op straat is veiligheid van levensbelang. Helaas is dit met de weerbeelden in Nederland niet altijd een vanzelfsprekendheid.

W. Ketelaars Bestratingen BV en W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV hebben ervaring in het bestrijden van gladheid. Dit doen wij zowel voor particuliere als voor zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast worden wij regelmatig ingezet door overheden als provincie en gemeenten.

Ook gladheidbestrijding behoort tot goed en veilig terreinbeheer. Denk u hierbij aan het strooien van zout tijdens de vorstperiode en eventueel het schuiven bij hevige sneeuwval.
Om u te ontzorgen bieden wij u de volgende diensten aan :

Zout strooien :
Het ijs- en sneeuwvrij houden van uw terrein is belangrijk. Een schoon terrein waarborgt niet alleen de continuiteit van uw activiteiten, maar ook de veiligheid van uw collega’s ,bezoekers , klanten en leveranciers. Door preventief zout te strooien kunnen wij uw terrein ijsvrij maken, dan wel behouden.

Door preventief te strooien wordt het ontdaan van gladheid bij winterse omstandigheden zo veel mogelijk voorkomen.

Laat u of uw bedrijf op de strooilijst plaatsen. Dit is de lijst met locaties waar gestrooid gaat worden als Meteo Consult (via abonnement bij aangesloten) aankondigt dat dit nodig is.

Sneeuwschuiven:
Heeft het hard gesneeuwd ? Dan is preventief strooien soms niet voldoende. Bij hevige sneeuwval in korte tijd kan er tevens met sneeuwschuivers gewerkt worden.

W. Ketelaars Bestratingen BV en/of W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV kan uw terrein, met behulp van onder meer shovels sneeuwvrij houden, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

We zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week, 366 dagen per jaar bereikbaar voor u als klant. In overleg kunnen wij bijvoorbeeld ook uw terrein schuiven buiten uw openingstijden om. Op deze manier wordt u bedrijfsvoering zo min mogelijk verstoord.

Ook hiervoor kunt u op de lijst worden gezet. Is er een sneeuwschuifsignaal vanuit Meteo Consult, dan zorgen wij ervoor dat uw terrein sneeuwvrij gemaakt wordt.

Graag leggen wij u de verschillende mogelijkheden m.b.t. gladheidbestrijding uit.