Welkom bij W. KETELAARS Bestratingen & Groenvoorzieningen

‘DE KRACHT VAN DE COMBINATIE’
In 1994 zijn wij van start gegaan met W. Ketelaars Bestratingen BV. Vrij snel daarna richtten wij een tweede bedrijf op, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner van onze opdrachtgevers. We zijn gevestigd in Moergestel en we werken landelijk. 
home01
Home02
Civiele techniek | Cultuurtechniek
Met een team van gemiddeld 70 medewerkers verrichten wij alle werkzaamheden op het gebied van civiele techniek (onder andere bestrating, riolering, infiltratievoorzieningen en grondwerk) en cultuurtechniek (onder andere groenvoorziening, daktuinen en boomontlastingsconstructies). Door deze combinatie kunnen wij een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren voor zowel particulieren, zorginstellingen, bedrijven als (semi-)overheden.

Laatste nieuws

Nominatie
Nominatie
16 2021

Met trots mogen wij zeggen dat wij, als W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV, genomineerd zijn voor de verkiezing van de Duurzaamste hovenier ..
Lees verder

Audits 2020
Audits 2020
10 2020

Aangezien wij veiligheid en kwaliteit belangrijk vinden zijn we blij dat bij de jaarlijkse audits gebleken is dat wij weer voldoen aan de no ..
Lees verder

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

W. Ketelaars
Contactformulier