Bestratingen

Zowel handmatig straten (onder de hamer) als machinaal straten

Bestratingswerkzaamheden verrichten wij onder de naam W. Ketelaars Bestratingen BV. Afhankelijk van de te bestraten oppervlakte en de conditie en ligging van het terrein, realiseren wij bestratingen zowel handmatig als machinaal.

Met hulpstukken snel en efficiënt werken

Wij zijn gespecialiseerd in zowel het handmatig (ook wel ‘onder de hamer’ genoemd) als machinaal leggen van verschillende soorten bestratingen. Met een uitgebreid machinepark realiseren wij projecten binnen de gestelde termijnen en garanderen wij de gewenste kwaliteit.

We beschikken over een ruime voorraad aanvullende hulpstukken voor onze bestratingsmachines zoals vacuümklemmen, klinkerklemmen en afreibakken in verschillende maten. Onze Tigerstone bestratingsmachine is deelbaar en kan daardoor ingezet worden voor verschillende straatbreedten. Onze machines en voorraad hulpstukken stellen ons in staat snel en efficiënt in te spelen op de vragen van onze opdrachtgevers. 
Bestrating
Projecten van begin tot eind
Een goede basis is het halve werk. Wij hebben veel ervaring in het voorbereiden van een goede ondergrond voor bestratingen. We kunnen projecten realiseren van begin tot eind. Van ontwerp tot bestek, van grondwerk tot bestrating en van oplevering tot periodiek onderhoud. Verhelpen van wateroverlast of –overschot, of het realiseren van een puinfundatie voor extra zwaar verkeer is voor ons bedrijf bekende materie!

Machinaal of handmatig?
Of we een bestrating handmatig of machinaal realiseren is afhankelijk van meerdere factoren. Er wordt rekening gehouden met de oppervlakte, de ligging van het te bestraten terrein en de ondergrond maar natuurlijk ook met het beschikbare budget. Voor we van start gaan nemen we alle specifieke wensen met u door.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

W. Ketelaars
Contactformulier