Mobilane

Wij zijn dealer van de producten van www.mobilane.nl. Mobilane is een ervaren en innovatief bedrijf. Dat blijkt uit de door haar ontwikkelde unieke duurzame groenproducten. Mobilane producten zijn ontwikkeld om in de bebouwde omgeving een beter leefklimaat te creëren.

De producten

De Kant & Klaar Haag van Mobilane is een voorgekweekte haag die onmiddellijk op natuurlijke wijze privacy geeft. De Kant & Klaar Haag is verkrijgbaar in diverse formaten en soorten. Ideaal bijvoorbeeld als alternatief voor een houten schutting, stenen erfafscheiding of om direct een object uit het zicht te onttrekken. Bovendien blijken Kant & Klaar Hagen ‘hufterproof’ en wordt graffiti tegengegaan.
Kant en klare haag
Kant en klare haag
Mobiroof is een systeem met sedumcassettes die je eenvoudig aan elkaar klikt. Ideaal voor bijvoorbeeld daken van tuinhuisjes, garages en carports en bergingen. Ook grote daken kunnen eenvoudig en snel groen gemaakt worden. Bijkomend voordeel is dat de cassettes herplaatsbaar zijn. De cassettes zijn beplant met 4-6 verschillende soorten sedumplanten.

Wallplanter is een systeem waarbij speciaal ontwikkelde bakken (met hagen) aan een gevel worden bevestigd. WallPlanter is een duurzaam systeem voor groene gevels voor zowel bestaande gebouwen als voor nieuwbouw. Behalve dat het goed voor het milieu is, biedt een groene gevel ook een natuurlijk aanzicht.
Wallplanter
Wallplanter
LivePanel Outdoor is een duurzaam ‘living wall’-systeem voor groene gevels voor zowel bestaande gebouwen als voor nieuwbouw. Behalve dat het goed is voor het milieu biedt een groene gevel een fraai aanzicht.
LivePanel Outdoor
LivePanel Outdoor
Een plantenwand zorgt voor een ultieme, verticale groenbeleving in representatieve ruimtes. LivePanel Indoor is een duurzaam begroeningssysteem voor binnenwanden. Het is niet alleen goed voor het binnenklimaat, maar zorgt ook voor een rustgevend effect

NoiStop is een geluiddempende afscheiding. Het product is ontwikkeld op basis van een geluidsabsorberende steenwolkern. NoiStop reduceert geluidsoverlast met gemiddeld 10 decibel, gemeten op 1,5 meter hoogte en 5 meter van het geluidsscherm van 1,8 meter hoog. Hoe hoger de schutting, hoe sterker het effect. In de praktijk komt de reductie neer op ongeveer 50% van de beleefde geluidsoverlast.
NoiStop
NoiStop 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

W. Ketelaars
Contactformulier