Daktuinen

Aankleding van openbare ruimten met daktuinen
Daktuinen bieden vele praktische voordelen. Ze passen prima binnen deze tijd van maatschappelijk verantwoord ondernemen en ze dragen ook bij aan het optimaal benutten van de mogelijkheden voor de aankleding van openbare ruimten met groen.

Daktuinen op platte en hellende daken

Voor diverse opdrachtgevers realiseren wij daktuinen met verschillende typen begroeiing zoals vetplanten, kruiden, gras, heesters en zelfs bomen. Voor de basis van de daktuinen werken we veelal met natuurlijke materialen.
Daktuinen kunnen gerealiseerd worden op zowel platte als hellende daken en daarbij zijn ze niet gebonden aan een bepaald type gebouw. We zien ze zowel op kantoren, flatgebouwen, garages en schoolgebouwen als ook op woningen en tuinhuisjes.

Ontwerp en realisatie daktuinen
Wij beschikken over voldoende expertise in eigen huis om vanaf de ontwerpfase betrokken te zijn bij de realisatie van een daktuin. Na de inventarisatie van de wensen gaan wij aan de slag met een passend ontwerp. Daarbij houden we rekening met relevante omgevingsfactoren en uiteraard het beschikbare budget. De mogelijkheden van daktuinen zijn nagenoeg grenzeloos te noemen, ook wanneer het gaat om de renovatie van een daktuin.

We maken optimaal gebruik van de kracht van de combinatie tussen W. Ketelaars Bestratingen BV en W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Hierdoor beschikken wij bij de realisatie van daktuinen over voldoende materieel en vakkrachten.

Onderhoud daktuinen

Na de oplevering van een daktuin kunnen wij ook het onderhoud verzorgen. Dit doen we op basis van een overeenkomst waarin uw wensen helder zijn weergegeven. In ieder geval kunt u er op rekenen dat wij onkruidvegetatie verwijderen, uw daktuin in het voorjaar bemesten met een product op organische basis en de afvoeren schoonmaken. Wij beschikken over gecertificeerde hulpmiddelen waarmee we onze werkzaamheden op hoogte veilig kunnen uitvoeren.
Zorgt u er voor dat de valbeveiliging op uw dak jaarlijks gekeurd wordt? Dan dragen we beide optimaal bij een aan veilige werkomgeving.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

W. Ketelaars
Contactformulier