Groenvoorzieningen

Particuliere tuinen en openbare ruimten
Onder de naam W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV realiseren en beheren wij zowel particuliere tuinen als openbare ruimten bij gemeenten, kantoren, scholen en in parken.

Aanleg openbaar terrein en tuin
De inrichting van een tuin of openbare ruimte draagt bij aan optimaal woongenot en een prettige leefomgeving. De afstemming van alle materialen binnen een ruimte vraagt vakmanschap. Dat bieden wij! Wij beschikken over het Groenkeur-certificaat groenvoorzieningen dat garant staat voor kwaliteit, vakmanschap en garantie in de groene sector. 
Groenvoorziening
Ontwerp openbaar terrein en tuin
De aanleg van groenvoorzieningen verzorgen wij graag. Maar ook in de ontwerpfase daarvoor bent u bij ons van harte welkom. Het ontwerp van een tuin of openbare ruimte is gebaseerd op goed luisteren naar uw wensen. Nadat uw wensen helder zijn, worden deze vertaald in een ontwerp. Voor iedere situatie wordt een passend ontwerp gemaakt. Is het ontwerp akkoord en wilt u dat wij de inkoop verzorgen? Ook dat is bij ons geen probleem!

Onderhoud openbaar terrein en tuin
Na afronding van een project bespreken we het onderhoud met u. Wilt u het onderhoud liever niet zelf doen? Dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor het uitvoeren van het groenonderhoud. Wij zorgen dan voor het onderhoud op basis van met u gemaakte afspraken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

W. Ketelaars
Contactformulier