Ons bedrijfsprofiel

In 1994 zijn wij van start gegaan met W. Ketelaars Bestratingen BV. Vrij snel daarna richtten wij een tweede bedrijf op, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner van onze opdrachtgevers. We zijn gevestigd in Moergestel en we werken landelijk.

Civiele techniek | Cultuurtechniek
Met een team van gemiddeld 45 medewerkers verrichten wij alle werkzaamheden op het gebied van civiele techniek (onder andere bestrating, riolering, infiltratievoorzieningen en grondwerk) en cultuurtechniek (onder andere groenvoorziening, daktuinen en boomontlastingsconstructies). Door deze combinatie kunnen wij een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren voor zowel particulieren, zorginstellingen, bedrijven als (semi-)overheden.

TB Infra | Mobilane | Firmus
Een nauwe samenwerking is er met TB Infra. TB Infra is binnen de GWW-sector dé partner in technisch ontwerp, projectbegeleiding en uitvoering van infraprojecten. Medewerkers van TB Infra houden zich dagelijks bezig met vraagstukken die betrekking hebben op:
  • Riolering- en infiltratieprojecten
  • Grond- weg- en waterbouw
  • Diverse andere infrastructurele projecten zoals sport, natuur en milieu 
We zijn dealer van producten van Mobilane en Firmus.

Kwaliteit en communicatie
Ons doel is tevreden opdrachtgevers! Kwaliteit en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Dat dragen wij ook uit. Onze medewerkers zijn geschoolde vaklieden en we vragen onze opdrachtgevers na de afronding van een project om hun mening. Die terugkoppeling vinden we belangrijk. Dat stelt ons in staat, daar waar nodig, extra aandacht te besteden aan het optimaliseren van ons werk. 
Bedrijfsprofiel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol binnen de samenleving. Bewust omgaan met mens en omgeving is iets dat wij belangrijk vinden en ook vertaald hebben binnen onze werkprocessen. Een paar voorbeelden:
  • Machinaal straten met behulp van de Tiger-stone bestratingsmachine draagt bij aan het arbotechnisch verantwoord werken. Het voorkomt een langdurige belasting van knieën en rug. Wij zetten onze machines mede in voor het behoud van onze medewerkers.
  • Wij besteden tijd en aandacht aan Social Return. We zetten ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waar mogelijk helpen wij ze bij het opdoen van ervaring en begeleiden wij ze bij de terugkeer naar regulier werk.
  • Voor onze machines gebruiken we milieuvriendelijke dieseloliën van Aspen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

W. Ketelaars
Contactformulier