Branchevereniging bestratingen en groenvoorzieningen

W. Ketelaars is aangesloten bij onderstaande verenigingen.

Vereniging Modern Straatwerk

W. Ketelaars Bestratingen BV is aangesloten bij Vereniging Modern Straatwerk (VMS) Vereniging Modern Straatwerk. De VMS is het platform voor alle partners in de keten en staat voor maatschappelijk verantwoord straatwerk. Lees hier meer over de missie en visie van VMS. 

OBN

W. Ketelaars Bestratingen BV is aangesloten bij de OBN (Ondernemersvereniging Bestratingbedrijven Nederland) www.obn.nl . OBN is een branchevereniging voor ondernemers van bestratingsbedrijven en vertegenwoordigt ruim 260 leden op nationaal niveau. Dit doen zij door een vuist te maken bij koepelorganisaties, de overheid en tal van commissies. Optimale belangenbehartiging - zowel collectief als individueel - vormt daarbij de belangrijkste taak

VHG

W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV is aangesloten bij VHG www.vhg.org. VHG is een branchevereniging voor ondernemers in het groen. In het eerste kwartaal van 2013 had de vereniging circa 1100 leden. De VHG ondersteunt lidbedrijven in haar bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

W. Ketelaars
Contactformulier