CO2

De organisatie W. Ketelaars Holding BV en haar werkmaatschappijen hebben meerdere certificaten voor het deskundig uitvoeren van de werkzaamheden en hebben ter uitbreiding hiervan in juli 2017 het certificaat van de CO2-prestatieladder niveau 5 behaald.

Via de prestatieladder van SKAO kan een CO2 bewust certificaat behaald worden waarmee aangetoond wordt in hoeverre het beleid is doorgevoerd in de organisatie.
Er wordt hierbij gekeken naar de vier onderdelen inzicht, CO2reductie, transparantie en initiatieven.
Graag wil W. Ketelaars met u delen wat haar prestaties, kennis en kunde zijn op het gebied van CO2-reductie.
Hiertoe kunt u via de onderstaande links onze KAM-beleidsverklaring, ons inventarisatierapport met daarin opgenomen onze CO2-footprint, behaalde- en gestelde doelstellingen en onze ketenanalyse ten aanzien van groenafval vinden.

Bovendien is er een link opgenomen naar het platform DuurzaamCollectief, waar u meer over de initiatieven die wij samen met andere ondernemingen genomen hebben kunt lezen.
Ook nemen wij deel aan het Co2 platform van de Vereniging Modern Straatwerk om in de branche naar mogelijkheden te zoeken voor meer Co2 reductie. Via de link kunt u meer lezen over de initiatieven die hier genomen worden.

KAM-beleidsverklaring
Inventarisatierapport eerste helft 2016
Inventarisatierapportage 2016


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

W. Ketelaars
Contactformulier