MVO

W. Ketelaars Holding BV heeft als organisatie met haar werkmaatschappijen W. Ketelaars Bestratingen BV en W. Ketelaars Groenvoorziening BV een jarenlange ervaring op het gebied van (her-)inrichting en onderhoud van de openbare ruimte en infrastructuur en wil met haar diensten bijdragen aan een plezierige en uitdagende leef- en werkomgeving.

De start van het bedrijf dateert van 1994. In het begin bestonden de werkzaamheden veelal uit bestratingen. Al snel na de start kwam er een groenvoorzieningtak bij. Tegenwoordig legt W. Ketelaars zich toe op het ontwerpen, adviseren, aanleggen en onderhouden van civiel- en cultuurtechnische werken.

Door de vele verschillende werkzaamheden heeft W. Ketelaars veel expertise in huis. Het leveren van bovengemiddelde kwaliteit en een goed onderling contact met de klant staan hoog in het vaandel.
Dit heeft als resultaat dat wij de werkzaamheden in nauw overleg en naar wens en volle tevredenheid van de opdrachtgever zullen uitvoeren. W. Ketelaars neemt daartoe initiatieven om het elektriciteit en brandstofverbruik bij uitvoering van haar diensten en projecten te beperken en de CO2-uitstoot te reduceren ten gunste van onze leef- en werkomgeving.

Sinds kort werkt W. Ketelaars BV samen met WSD door medewerkers, met een afstand tot de arbeidsmarkt, te plaatsen binnen ons bedrijf. Dit in het kader van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen ).
Op deze manier dragen wij tevens ons steentje bij aan de Participatiewet .

MVO sluit prima aan bij onze strategie en ambitie en creƫert daarom een meerwaarde binnen onze organisatie.
Wij geloven namelijk, evenals WSD, in een maatschappij waarin iedereen volwaardig en naar vermogen kan meedoen.

Wij hopen dat onze opdrachtgever deze meerwaarde ook ziet en een gezonde mix van Profit, Planet en People weet te waarderen.

In de toekomst zijn wij zeker voornemens om de mogelijkheden te bekijken voor het voortzetten van deze trend en te kijken naar de kansen binnen ons bedrijf bij het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In het kader hiervan zijn wij sinds 30 mei 2017 in het bezit van het certificaat PSO trede 2 en zijn in mei 2019 doorgegroeid naar trede 3 
Lees de blog op PSO Nederland: MVO bij W. Ketelaars te Moergestel

Bekijk het artikel WSD op www.werkenparticipatie.nl
Lees de blog: Participatie bij W. Ketelaars
Ook steunen wij regelmatig plaatselijke initiatieven met betrekking tot het welzijn van onze medemens en doen dit in de vorm van oa sponsering.

Kijk hier voor meer informatie over de sponsering.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

W. Ketelaars
Contactformulier