Uitnodiging ochtendbijeenkomst BRL 9334 Straatwerk in Moergestel 6 feb 2019

Uitnodiging ochtendbijeenkomst BRL 9334 Straatwerk in Moergestel 6 feb 2019

W. Ketelaars Bestratingen BV en de Vereniging Modern Straatwerk (VMS) organiseren een bijeenkomst over de BRL 9334 Straatwerk. Graag nodigen wij u hiervoor uit.


De KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 9334 is op initiatief van de VMS ontwikkeld met als doel de kwaliteit van het straatwerk in de breedste zin te verbeteren. Op basis van deze beoordelingsrichtlijn kunnen bestratingsbedrijven zich laten certificeren. Om het KOMO-procescertificaat Straatwerk te verwerven moet het bedrijf aan de eisen uit de BRL 9334 voldoen, dat wil zeggen kwalitatief goed straatwerk leveren met goede vaklieden, met aandacht voor arbeidsomstandigheden van de medewerkers en respect voor de omgeving.

W. Ketelaars Bestratingen is gecertificeerd volgens BRL 9334 en wil zich graag samen met de VMS inzetten om de BRL 9334 meer onder de aandacht te brengen om op die manier de kwaliteit van straatwerk te verbeteren.

De VMS is een netwerkvereniging van en voor alle partijen in de keten die zich bezighouden met elementenverharding en staat voor samen werken aan verantwoord straatwerk.

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 6 februari van 9.00 tot 11.00 uur bij Feesterij ’t Stokske, Zandstraat 1 A in Moergestel. U bent welkom vanaf 9.00 uur, het programma start om 9.30 uur.
Tijdens de bijeenkomst komt aan bod wat de BRL 9334 precies inhoudt en waarom hij zo belangrijk is.

Sprekers zijn: Leonard van der Velde, voorzitter VMS, Peter Ligthart, lid van het College van Deskundigen Openbare Ruimte en secretaris van de VMS en Geert de Valois namens de Gemeente Moerdijk, die de BRL 9334 al voorschrijft.

U kunt zich hier voor de bijeenkomst aanmelden.

Wij zien u graag op 6 februari.