Sponsoring, wat hebben wij zoals gesponsord?

Tijdens onze werkzaamheden zijn we druk bezig met het op tijd opleveren van projecten. We letten op de kwaliteit en bewaken de budgetten. Maar…voor ons gaat ondernemen verder dan dat. We vinden het ook belangrijk om een steentje bij te dragen aan ontwikkelingen om ons heen die bijdragen aan het welzijn van anderen. Dat doen wij in de vorm van sponsoring.

Wat hebben wij zoal gesponsord?

Team Moergestel
Ook wij steunen dit jaar Team Moergestel door te sponseren.
Op 6 juni 2018 staan zij aan de start van Alpe d’HuZes. Een berg die in het teken staat van het overwinnen van kanker. Wij proberen zo ook ons “steentje” bij te dragen aan de strijd tegen kanker en wensen het team veel succes met dit mooie initiatief.
Team Moergestel
Stichting Wielerronde Moergestel
10 en 11 dec 2016 heeft Stichting Wielerronde Moergestel weer zijn wedstrijden veldrijden gehouden. Er hebben hier zo’n 400 veldrijders aan deelgenomen. De wedstrijden werden gereden aan de Zandstraat te Moergestel.
Dit was weer een leuk, sportief en sociaal evenement om mede mogelijk te maken. 
Stichting Wielerronde Moergestel
Wisseling van de wacht hoofdsponsorschap Audacia 

W. Ketelaars Bestratingen BV is m.i.v. seizoen 2014 -2015 hoofdsponsor sv Audacia
Sinds mensenheugenis hebben de selectiespelers van Audacia vol trots de naam ‘Op ’t Hoog Ramen’ op de borst gedragen. Het eerste sponsorcontract dat met Op ’t Hoog is afgesloten dateert nog van vóór de invoering van de euro en gaat zelfs terug naar de periode dat Hans van de Heuvel nog voorzitter was van Audacia. Kortom sinds eind vorige eeuw heeft Audacia mogen rekenen op de steun van Op ’t Hoog. Een periode waarin de selectie van Audacia zowel kampioenschappen als degradaties heeft meegemaakt.

In de loop van het seizoen 2013/2014 gaf Op ’t Hoog aan dat ze het na zo vele jaren als hoofdsponsor van Audacia voor gezien wilde houden en dat ze de kans aan anderen wilden geven om de naamsbekendheid van hun onderneming via Audacia te vergroten. Voor deze beslissing bestaat binnen Audacia het volste begrip en via deze weg wil het bestuur van Audacia de familie Op ’t Hoog dan ook van harte bedanken voor de vele jaren dat Audacia op hun steun heeft mogen rekenen!

Toen bekend werd dat Op ’t Hoog met ingang van het seizoen 2014/2015 wilde stoppen, was het binnen Audacia de uitdaging om te zoeken naar een of meer partijen die het hoofdsponsorschap met ingang van dit seizoen over wilde nemen. Met vlag en wimpel is de sponsorcommissie in deze opdracht geslaagd! Zoals de trouwe toeschouwers al hebben kunnen zien, prijken met ingang van het huidige seizoen de namen van W. Ketelaars Bestratingen en Groenvoorzieningen en Café De Brouwer op de kleding van het eerste en tweede elftal van Audacia. Op zondag 28 september 2014 heeft de officiële ondertekening van de sponsorcontracten plaatsgevonden. Audacia wil deze twee ondernemingen bedanken voor haar sponsoring en is er trots op dat wederom de namen van twee op en top Moergestelse bedrijven aan de selectie zijn verbonden. Wilt u de nieuwe outfit van onze selectie zelf een keer komen bekijken, dan bent u van harte welkom aan de Molenstraat bij een van onze thuiswedstrijden


Teamfoto Audacia 2017
Wickie Power
Hieronder een overzicht van de overige sponsoractiviteiten:

-  G-voetbalweekend Amarant. Het driedaagse evenement voor mensen met en zonder beperking heeft een landelijke      
   bekendheid en trekt jaarlijks ± 4000 bezoekers. 
- Stichting Handicap: Therapeutisch paardrijden voor gehandicapten in manege op het Daniel de Brouwerpark (Amarant)    
   te Tilburg
- Handbalvereniging Roef Moergestel
- MHC Hoco Oisterwijk
- Rijvereniging Fevior Moergestel
- CV De Durdraaiers Moergestel
- Moergestel Fietsdorp
- SMC Moergestel
- CV De Pierewaaiers Moergestel
- Gilde St. Joris Moergestel
- Stichting WieKentKunst Moergestel.
W. Ketelaars
Contactformulier
Wickie Power 2014

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak