Vacature: Werkvoorbereider/Calculator

Als werkvoorbereider/calculator zorg je samen met je collega’s voor de realisatie van uitdagende groenprojecten. Jij bent diegene die het eerste contact heeft met een klant voor bijvoorbeeld het opnemen van nieuw aanleg- en onderhoudswerk. Hiernaast zet je ideeën van de klant om in een duidelijke offerte. Met natuurlijk een goede calculatie. Na het binnenhalen van de opdrachten bereidt je deze zorgvuldig voor ten behoeve van de uitvoering, zodat onze projectleiders er mee aan de slag kunnen gaan.

Je wordt onderdeel van de afdeling ‘bedrijfsbureau’. Het bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en planning. Vanuit de combinatie van activiteiten op gebied van infra en groen maak je aansprekende voorstellen voor gemeentes, zorginstellingen, onderwijsorganisaties, bedrijven en particulieren. Je vertaalt de ambities van W.Ketelaars in kwalitatief sterke en onderscheidende proposities voor bestaande en nieuwe klanten.

Je durft te denken vanuit de nichemarkten waarin W.Ketelaars opereert en de manier waarop wij aan willen sluiten bij de uitdagingen die er liggen op gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie, waterberging, circulariteit etc. Je bent proactief, stressbestendig en in staat om concepten te vertalen in praktische voorstellen.

Wat neem je mee?
 • Een MBO/HBO diploma richting cultuurtechniek
 • Bij voorkeur relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
 • Sterk in planmatig denken
 • Je bent in bezit van rijbewijs B
W. Ketelaars Bestratingen en Groenvoorzieningen
In 1994 begon Wim Ketelaars een eenmanszaak in Moergestel, nadat hij vele jaren als stratenmaker in dienst was geweest. Het was destijds een sprong in het diepe, maar wel een die goed uitgepakt heeft. Inmiddels is de eenmanszaak uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf van ongeveer 50 medewerkers.

Na de oprichting van W. Ketelaars Bestratingen B.V. Is vrij snel daarna een tweede bedrijf opgericht, namelijk W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV. Twee aparte bedrijfstakken die werken als één geheel. Door de jaren heen zijn beide bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare en volwaardige partner voor diverse opdrachtgevers. Tot de opdrachtgevers behoren zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, (semi) overheden en ook particulieren. Een aantal hiervan zijn al vanaf de oprichting een vaste klant.

Wat krijg je?
 • Uitstekend salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
 • Direct dienstverband met uitzicht op vast contract (direct een vast contract is bespreekbaar)
 • Verantwoordelijke functie
 • Mooie, uitdagende en exclusieve groenprojecten
 • Leuke collega’s
 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • Gezellige bedrijfsuitjes en wekelijkse borrel (zodra het weer kan!)
Interesse? Mooi, dan komen we graag met jou in contact!
Heb je nog vragen over de vacature en/of organisatie, neem dan contact op met Davy van den Broek via 06 36 10 95 56 of davy@wketelaars.nl.

Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacyverklaring.